Μία ακόμη ημέρα προστίθεται στο καλοκαιρινό Release Festival που θα γίνει και φέτος στην πλατεία Νερού στο Φάληρο με τον ίδιο αποσπασματικό τρόπο όπως και πέρυσι που ξεκίνησε. Οι ημερομηνίες του δηλαδή δεν είναι συνεχόμενες αλλά απέχουν μεταξύ τους κι έτσι μετά την πρώτη ανακοίνωση που αφορά στην εμφάνιση του Michael Kiwanuka και των Jamiroquai στις 17 Ιουνίου, έχουμε μία ακόμη ενδιαφέρουσα βραδιά προσανατολισμένη περισσότερο στην electronica με την εμφάνιση των Νορβηγών Röyksopp και των Γερμανών Moderat στις 2 Ιουνίου.
Με ιστορία που πλησιάζει τα 20 χρόνια οι Röyksopp, συνδυάζουν εξαιρετικά τα διάφορα είδη της ηλεκτρονικής ποπ και διατηρούν πάντα μία αισθητική αξιοπρέπεια που τους κάνει αποδεκτούς από κοινό και κριτικούς ενώ οι σαφώς νεότεροι Moderat (που πρόσφατα εμφανίστηκαν στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία) εκπροσωπούν επάξια την ιστορική «σκηνή του Βερολίνου» που εδώ και χρόνια είναι η πόλη της ηλεκτρονικής μουσικής.

Info

02 Ιουνίου 2017
Ώρα: οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00. Royksopp + Moderat. Release Athens 2017, Πλατεία Νερού στο Δέλτα Φαλήρου. Εισιτήρια: Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά στα 35 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 65 ευρώ (διπλό). Στην επόμενη φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 38 (μονό) και 70 ευρώ (διπλό). Στις δύο τελευταίες φάσεις της προπώλησης, οι τιμές θα διαμορφωθούν στα 42 (μονό) / 76 (διπλό) και 45 (μονό) / 80 (διπλό) ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 50 ευρώ. VipTickets: Θα διατεθεί πολύ περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, αρχικά προς 90 και στη συνέχεια προς 100 ευρώ.