Ψυχεδελικό ροκ με τους Τεξανούς The Black Angels τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μπορεί το όνομά τους να θυμίζει αμερικάνικη... συμμορία, όμως τα 5 μέλη των The Black Angels είναι καλά παιδιά του Τέξας, που μεγάλωσαν με πολλή garage rock. Θιασώτες των 60's και πνευματικά τέκνα του πρωτοπόρου της ψυχεδελικής ροκ, Roky Ericsson, οι Τεξανοί ρόκερς πήραν το όνομα τους από το κομμάτι «The Black Angel’s Death Song» των Velvet Underground.

Ξεκίνησαν την πορεία τους στα μουσικά δρώμενα το 2004 από το Όστιν του Τέξας και θεωρούνται από πολλούς το σημαντικότερο συγκρότημα ψυχεδελικού ροκ των ημερών μας! Στην καλύτερη στιγμή τους έρχονται τον επόμενο Σεπτέμβριο στη χώρα μας, για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Passover» κυκλοφόρησε το 2006 και τάραξε τα νερά της ανεξάρτητης αμερικανικής ροκ σκηνής. Κατόπιν, δοκίμασαν τα όρια της ψυχεδέλειας μέσα από τον δεύτερο δίσκο τους «Directions to See A Ghost», προσφέροντας στο κοινό τους μια σειρά από εμπνευσμένες δαιδαλώδεις μουσικές συνθέσεις.

Το συγκρότημα συνέχισε να εκπλήσσει θετικά, με τον επόμενο τους δίσκο «Phosphene Dream» να φιγουράρει στα καλύτερα άλμπουμ του 2010 και το «Bad Vibrations» να γίνεται ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των οπαδών τους. 

Το 2014 κυκλοφόρησε το «Ιndigo Meadow» με το «Black Isn’t Black στα κορυφαία κομμάτια της μπάντας, ενώ το 2017 αναμένεται η νέα τους δουλειά.

Info

06 Σεπτεμβρίου 2017
6/9 Principal Club Theater/Θεσσαλονίκη + 7/9 Piraeus117 Academy/Αθήνα.  Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22€. Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25€. Ταμείο: 28€. www.ticketpro.gr & www.tickethouse.gr.