Έρχεται Το “1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Film O’Clock” Για Τους Λάτρεις Του Σινεμά_

Written by on 10/02/2021

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Film O’Clock ξεκινά με ένα πρωτότυπο concept και με σημαντικά events για τους λάτρεις και επαγγελματίες του κινηματογράφου.

Η ομάδα του Film O’Clock αποτελείται από επαγγελματίες του κινηματογράφου, ο καθένας εκπροσωπώντας μία από τις χώρες με στόχο να αναδείξουν ταινίες που αποτυπώνουν τα σύγχρονα προβλήματα της κάθε χώρας και νέες «φωνές».

Ένας από τους στόχους του Film O’Clock International Festival είναι να αποτελέσει πλατφόρμα δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ κινηματογραφιστών από την ιδέα ενός project έως τη διανομής του. Ποια είναι τα οφέλη και οι προκλήσεις ανάπτυξης μιας ταινίας σε μία άγνωστη χώρα; Η ερώτηση αυτή μαζί με παρόμοια θέματα θα συζητηθούν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 14:00 GMT στο Industry Talk “Unveiling Cinematic Heritage”. Ένας ακόμη στόχος του φεστιβάλ είναι η επιλογή και επαναπροβολή ταινιών καίριας πολιτισμικής κληρονομιάς. Πώς μπορεί η κινηματογραφική βιομηχανία να αναπτύξει νέα μέσα προβολής των «ελίτ» ταινιών σε ένα ευρύτερο κοινό; Φορείς και επαγγελματίες του χώρου θα συζητήσουν ανοιχτά στο Industry Talk “Filmmaking Opportunities” το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 15:00 GMT. Τα Industry Talks θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά και η λίστα με τους ομιλητές θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το Film O’Clock International Festival ιδρύθηκε από την Mirona Radu, την Ρουμάνα κινηματογραφίστρια με πολυετή εμπειρία στον χώρο του κινηματογράφου και των φεστιβάλ.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *