Η Σύγχρονη Soul Woman “Robin McKelle” Στο “Gazarte” (13/11/2020)

Written by on 04/06/2019

Η σύγχρονη soul woman, Robin McKelle, επιστρέφει στην κεντρική σκηνή του Gazarte στις 13 Νοεμβρίου για να γιορτάσει με το ελληνικό κοινό τo νέο της δίσκο “Alterations”, που είναι αφιερωμένος σε μερικές από τις μεγαλύτερες και επιδραστικότερες γυναικείες φωνές όλων των δεκαετιών.

Με αριστουργηματικά κομμάτια που έχουμε λατρέψει και με δικούς της jazz ιδωματισμούς, θα μας ταξιδέψει από το “Jolene” της Dolly Parton, το “No Ordinary Love” της Sade έως το Back to Black της Amy Winehouse, το Rolling in the Deep της Adele αλλά και το Born to Die της Lana Del Rey, και θα μας μεταφέρει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στον συναισθηματικό κόσμο του κάθε τραγουδιού.

Στη μουσική της McKelle, η soul συναντά τη jazz, τη pop, τη gospel αλλά και τη blues, με το αποτέλεσμα να είναι ευφυές και εξαιρετικά σαγηνευτικό. Ενώ πολλοί τη συγκρίνουν με την Ella Fitzgerald, λόγω της ζεστής και alto φωνής της, στις επιρροές της ανήκει και η Aretha Franklin, η Tina Turner και η Janis Joplis. Για τη ίδια, η αλλαγή (alteration) είναι το παν. Όπως η ίδια δηλώνει “Όταν δημιουργείς μία αλλαγή, δημιουργείς χώρο για να αλλάξει κάτι στον κόσμο αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Και αυτό είναι σίγουρα μια αλλαγή για καλό”.

H εξέλιξη και σύγχρονη πλευρά της soul, θα ακουστεί στην κεντρική σκηνή του Gazarte στις 13 Νοεμβρίου, με την Robin Mckelle να προσθέτει στο φθινόπωρο το απαραίτητο ηχόχρωμα!

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Ώρα έναρξης: 21.00   /  Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

Τιμές Εισιτηρίων:

Προπώληση:
Α΄ ΖΩΝΗ 25€ | Β’ ΖΩΝΗ 20€ | Γ’ ΖΩΝΗ 15€ | ΟΡΘΙΟΙ 10€

Ταμείο:
Α΄ ΖΩΝΗ 27€ | Β’ ΖΩΝΗ 22€ | Γ’ ΖΩΝΗ 17€ | ΟΡΘΙΟΙ 12€

***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Προπώληση: Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *