Νέο Αλμπουμ Με Ορχηστρικές Διασκευές Για Τον “Moby”-

Written by on 15/01/2020

 

Nέο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαϊου, με επανεκτελέσεις των μεγάλων του επιτυχιών, ανακοίνωσε ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής, ανεβάζοντας στο YouTube το πρώτο βίντεο, μία διαφορετική εκδοχή του «Porcelain».

Στο «Reprise» (προπαραγγελίες ήδη διαθέσιμες), ο Moby επανεξετάζει και επαναπροσδιορίζει τραγούδια από την 30χρονη καριέρα του με την συνοδεία της Budapest Art Orchestra, στρατολογώντας σε αυτό το εγχείρημα πάνω από μια ντουζίνα καλλιτεχνών για να τον συνδράμουν. Μια πλειάδα μουσικών από ένα ευρύ μουσικό φάσμα συμπεριλαμβανομένων των Mark Lanegan, Kris Kristofferson, Gregory Porter, Amythyst Kiah, Darlingside Nataly Dawn, Skylar Gray, Vikingur Mindy Jones, Ólafsson, Apollo Jane, Alice Skye και Luna Li δίνουν νέα πνοή στις μεγάλες του επιτυχίες.

Η ιδέα για αυτό το άλμπουμ  γεννήθηκε το 2018 όταν συμμετείχε σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής με τον Gustavo Dudamel και την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Los Angeles. «Μπορεί να είναι αυτονόητο ή κλισέ, αλλά για μένα ο κύριος σκοπός της μουσικής είναι να επικοινωνήσω το συναίσθημα, να μοιράζομαι με τον ακροατή κάποια πτυχή μιας ανθρώπινης κατάστασης», λέει ο Moby, υπογραμμίζοντας τη λαχτάρα του για «την απλότητα και την ευαισθησία που προσφέρει η ακουστική ή η κλασική μουσική».

Εκτός από τις κλασσικές του επιτυχίες, όπως το «Porcelain», το «Natural Blues», το «Extreme Ways» και «Why Does My Heart Feel So Bad», το νέο άλμπουμ του Moby περιλαμβάνει κι μία ακουστική εκτέλεση του «Heroes» του  David Bowie – ένα κομμάτι που αγαπούσε ως παιδί και αργότερα έπαιξε μαζί με τον ήρωά του στον καναπέ του σπιτιού του.

«Ήταν μόνο μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου, όχι επαγγελματικά, αλλά προσωπικά και πνευματικά, να καθίσω με τον αγαπημένο μου μουσικό όλων των εποχών και να παίξω μια ιδιαίτερη εκδοχή του αγαπημένου μου τραγουδιού όλων των εποχών», είχε πει.

Το «Moby Doc» θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου μαζί με το Reprise.

Tracklist 

 1. Everloving
 2. Natural Blues (featuring Gregory Porter & Amythyst Kiah)
 3. Go
 4. Porcelain (featuring Jim James)
 5. Extreme Ways
 6. Heroes (featuring Mindy Jones)
 7. God Moving Over The Face of the Water (featuring Vikingur Ólafsson)
 8. Why Does My Heart Feel So Bad (featuring Apollo Jane)
 9. The Lonely Night (featuring Kris Kristofferson & Mark Lanegan)
 10. We Are All Made of Stars
 11. Lift Me Up
 12. The Great Escape (featuring Nataly Dawn, Alice Skye, Luna Li)
 13. Almost Home (featuring Novo Amor, Mindy Jones and Darlingside)
 14. The Last Day (featuring Skylar Grey & Darlingside)

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *