Οι “The Jazz Express” Στο Μουσικό Βαγόνι “Orient Express” (Απο 2/11/19 Εως 11/4/20)

Written by on 06/06/2019

Κι άλλες speakeasy nights μάς περιμένουν τα Σαββατόβραδα παρέα με τον Louis Armstrong και την Βillie Holiday από 2 Νοεμβρίου με τους “The Jazz Express” στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express.

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο αυτές φιγούρες, εκτός από τις φτωχές γειτονιές όπου γεννήθηκαν και έκαναν τα πρώτα τους βήματα, η ταραχώδης ζωή τους. Μια ζωή με καταχρήσεις, περιτριγυρισμένη από μαφιόζους, νταβατζήδες, πόρνες και κάθε λογής ανθρώπους.

Ο Louis Armstrong γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη και η Billie Holiday στην Φιλαδέλφεια. Το πηγαίο ταλέντο τους καλλιεργήθηκε και αναδείχθηκε μέσα από τους οίκους ανοχής, τα καταγώγιά και τα παράνομα στέκια η αλλιώς, τα “Speakeasy” της ποτοαπαγόρευσης και των φυλετικών διακρίσεων.

Παρά τις δυσκολίες, κατάφεραν να επιβιώσουν και να μεγαλουργήσουν. Η “Lady Day” με το μοναδικό μέταλλο της φωνής της, τον ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας της, την ειδική άρθρωση και τον αργόσυρτο ρυθμό αναδείχθηκε σε πρότυπο της jazz ερμηνεύτριας και ο “Satchmo” καθιερώθηκε ως ο βασιλιάς της jazz.

Οι “The Jazz Express” τιμούν τη διαχρονικότητα των δύο αυτών κορυφαίων καλλιτεχνών και μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές σε ένα μοναδικό αφιέρωμα που ετοίμασαν ειδικά για τους επιβάτες του Μουσικού Βαγονιού Orient Express.

Πρεμιέρα 2/11/2019

Μουσικό Βαγόνι Orient Express

κάθε Σάββατο στις 21:30

Γενική Είσοδος 14€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Τηλ. 210 5298922 / 6937 604988

καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 10.00–14.00 & 18.00–22.00

Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως

10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός

Free Wi-Fi / Δωρεάν Parking


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *